martes, 14 de abril de 2020

LES AVENTURES DELS INFANTS ESCALADORS A VALLCEBRE



El dia 28 de setembre 2019 a les 9.30h els nostres petits escaladors van quedar pel desafiament més gran de tots els temps, l'escalada de l'Everest.... Oh, perdó m’he confós, volia dir la via ferrada de Vallcebre, la famosa Canalassa... És que s'assemblen una mica, no?

Els dies previs de preparació psicològica, preparació dels materials i classes de seguretat van ser molt útils per a tothom per fer el repte més accessible. I efectivament els nens i els grans van gaudir tant que van repetir dues vegades!








A les 13.00h ja s’havia assolit la primera aventura del dia  i vàrem baixar fins al llit del riu a fer un pícnic i recuperar forces. Encara no havíem acabat quan, com sempre, l'infatigable Pili, va organitzar una petita expedició a la recerca de fòssils al riu. Es va portar a tots els menuts, mentre els fatigats pares, només pensaven on podien fer un cafè per aguantar la resta del dia. Finalment es va decidir que l'escalada es posposava per l'endemà, però abans d’anar cap a la casa, encara va quedar temps per fer un cim  i explorar unes mines... aquí no hi ha quin pari!











Arribats a la casa- refugi Can Cadí, després d'una mica d'entrenament a la slack line, d'una expedició per trobar bolets i móres i d'un taller de marcs de fotos, finalment van començar a pensar en el sopar.

Hi havia 60 ous per fregir... Aquest era el veritable desafiament del dia pels pares-cuiners, però gràcies a una perfecta organització en cadena a la cuina industrial de la casa i l'exemplar execució del xef Pere i els seus pinches, vam aconseguir gaudir d’un deliciós sopar tots plegats.
Un últim esforç dels pares i no va ser massa difícil posar a dormir als petits escaladors, després d’una esgotadora jornada d’activitats. I així els grans van poder gaudir d’un petit moment per acabar les cerveses i també a dormir...o almenys a intentar-ho, ja que molta privacitat no hi havia!

L'endemà, la Pili ja els tenia a tots desperts i esmorzats i amb la casa perfectament recollida i neta a l’hora convinguda i ala, ara toca escalar!

Després vàrem aturar-nos a descansar i fer un pícnic al llac de Tumí i encara va quedar temps per pujar per una tartera i poder veure de prop les petjades dels dinosaures que han quedat a les roques ja que ens trobàvem al jaciment paleontològic de Tumí! Ens vam acomiadar amb un ARRIVEDERECI i fins a la propera aventura!








Com sempre el petits i els grans es van quedar amb la sensació d'haver passat dos dies excepcionals fent moltes coses divertides i emocionants amb bon ambient i bona companyia!




No hay comentarios:

Publicar un comentario