martes, 14 de abril de 2020

LA FACU: UNA PETITA AVENTURA PER ALS PETITS



El passat 1 de desembre 2019 , els nostres petits escaladors van afrontar un nou repte d’escalada.
Aquesta vegada van quedar tranquil·lament a les 9.30 a La Facu, una muntanyeta al costat del poble de Canyelles. L'única en arribar tard va ser la Pili amb l'excusa que li havien tallat la carretera...sort que hi havia testimonis amb ella, si no haguéssim pensat que havia anat de festa la nit abans!







Després d'una caminada curteta però amb pedres i bastant empinada, van arribar al lloc d'escalada, el van mirar i van pensar "això està xupat"Sense més preàmbuls en Peter va muntar les tres vies: dues pels petits i una per a les mares que, després del curset, estan fetes unes expertes i no hi ha qui les pari a elles tampoc.



Un darrera
l'altre van pujar a dalt. Una, dues, tres vegades sense parar, sense respirar! La veritat era que les vies tampoc eren tan faciletes com semblava al principi, però bé, cadascú va fer el que va poder, algú amb por i altres sense, però tothom esforçant-se i gaudint al màxim, que és l'important.


Al final de tot, quan ja estaven a puntet de desmuntar el campament, la petita gran Ariadna, amb només tres anyets, va fer la seva primera pujada, quina passada, sense por i amb tota la seva petita gran força, pujant i pujant. En baixar no n'hi va tenir prou i va voler pujar una altra vegada... Aquesta noia és una verdadera promesa de l'escalada!

La matinada va passar en un plis, les panxes ja feien remolins, s'havia de baixar ràpidament per trobar alguna cosa per menjar. Sort que no va ser molt difícil aguantar perquè era el cumple de la Gener i... sorpresa: el Sergi havia fet un pa de pessic boníssim per tothom. Felicitats Gener! Moltes gràcies Sergi!ç


En baixar al poble es van trobar la fira de Nadal de Canyelles, quina festa! Es van unir a les taules dels veïns del poble amb entrepans, patates i les immancables cerveses pels adults.

Després del dinar, els més cansats i els que tenien coses molt importants per fer, van tornar a les seves cases. Només un grupet d'irreductibles va aguantar la festa una mica més i, si no hagués estat pels avorrits dels seus pares, haurien aguantat més i més i més i més....






1 comentario:

  1. How to Play Baccarat - WURRI | 2021 - WURRI Online
    Baccarat is the most popular card game, and it is easy to 바카라 사이트 understand. It is the most popular card game to play and very popular febcasino in the งานออนไลน์ world.

    ResponderEliminar